Соціальні Мережі:

Youtube Instagram Facebook

Напівкопчені та сирокопчені ковбаси: відмінності та особливості

Напівкопчені та сирокопчені ковбаси: відмінності та особливості

Продукція 12 серпня 2021

М'ясо є одним з найбільш поширених продуктів, які вживає людина щодня. Ковбаса — це ідеальна варіація поєднання м'яса у найкращому його виді. Адже саме цей продукт відмінно підходять як для святкового столу, так і на щодень. Часто вибір ковбаси є складним, тому давайте поговоримо про напівкопчені та сирокопчені ковбаси.

 

ЗМІСТ

  1. Напівкопчені ковбаси.
  2. Делікатеси на вашому столі.


КОВБАСНІ ДЕЛІКАТЕСИ: ДБАЄМО ПРО СМАК ТА ЯКІСТЬ

Напівкопчені ковбаси від компанії "Агротем" виготовленні за традиційними технологіями, в результаті яких, ви отримуєте ковбасу, що відповідає стандартам якості та широким вибором на будь-який смак. У нашій лінійці напівкопчених ковбас застосовані унікальні рецептури з додаванням м'яса індички, курки, телятини та свинини. Ми створюємо смак, для вашої домівки.

КОВБАСИ ВІД АГРОТЕМ: ВАШ ВИБІР — НАШ РЕЗУЛЬТАТ

ВИРОБНИЦТВО НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС:

  • Процес виготовлення напівкопчених ковбас включає такі етапи, як: осадження, обсмажування, варіння, гаряче копчення та сушіння.
  • Вміст жиру на білків забезпечує високу енергетичну цінність продукту.
  • Термічна обробка фіксує структуру делікатесу та формує всі його характеристики до повної кулінарної готовності.
  • Мінімальна втрата ваги завдяки технологічності виготовлення напівкопченої ковбаси.
Купити напівкопчену ковбасу — це відчути пряний смак копчення: в міру солоний та з ноткою пікантності. Зовнішньо ковбаса відрізняється легкою зморшкуватістю. Вміст вологи є значно нижчим, ніж у варених. Саме тому в них довший термін зберігання та стійкість при транспортуванні.

СИРОКОПЧЕНА КОВБАСА — ВИБІР ГУРМАНІВ


Вибір делікатесних продуктів не обійдеться без сирокопченої ковбаси від Агротем. Ковбасні вироби холодного копчення та дозрівання протягом 30 діб, містять у собі ряд поживних цінностей для повсякденного раціону. Процес виготовлення є доволі довгим, тривала ферментація та зневоднення м'яса найвищого сорту гарантує отримання якісної сирокопченої ковбаси. Тому досягнення неперевершеного смаку — це результат довготривалого процесу та унікальних рецептур.

ВИРОБНИЦТВО СИРОКОПЧЕНИХ КОВБАС:

  1. Сирокопчені ковбаси не проходять процес варіння.
  2. Мають найбільш довгий термін зберігання завдяки особливостям виготовлення (до 9 місяців).
  3. Високоякісний продукт, який проходить дозрівання у кліматичних камерах з витримкою температурних режимів, рівня вологості та руху повітря.
  4. Структура готового продукту є щільною, смак в міру гострий та солоний, пряний післясмак копчення.

Кожна ковбаса від Агротем — це незрівнянна емоція, яка перетворить ваш сніданок, обід і навіть вечерю в особливу подію.


 

Читайте Також

Ми використовуємо файли cookie, щоб ваше користування сайтом було зручнішим. Дізнайтеся більше про файли cookie на сторінці Політика використання cookies. Натисніть «OK», щоб продовжити переглядати сайт Agrotem. Ви можете відключити cookies у будь-який момент.