Напівкопчені та сирокопчені ковбаси: відмінності та особливості
Продукція 12 серпня 2021
М'ясо є одним з найбільш поширених продуктів, які вживає людина щодня. Ковбаса — це ідеальна варіація поєднання м'яса у найкращому його виді. Адже саме цей продукт відмінно підходять як для святкового столу, так і на щодень. Часто вибір ковбаси є складним, тому давайте поговоримо про напівкопчені та сирокопчені ковбаси.
ЗМІСТ
- Напівкопчені ковбаси.
- Делікатеси на вашому столі.
КОВБАСНІ ДЕЛІКАТЕСИ: ДБАЄМО ПРО СМАК ТА ЯКІСТЬ
Напівкопчені ковбаси від компанії "Агротем" виготовленні за традиційними технологіями, в результаті яких, ви отримуєте ковбасу, що відповідає стандартам якості та широким вибором на будь-який смак. У нашій лінійці напівкопчених ковбас застосовані унікальні рецептури з додаванням м'яса індички, курки, телятини та свинини. Ми створюємо смак, для вашої домівки.
КОВБАСИ ВІД АГРОТЕМ: ВАШ ВИБІР — НАШ РЕЗУЛЬТАТ
ВИРОБНИЦТВО НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС:
- Процес виготовлення напівкопчених ковбас включає такі етапи, як: осадження, обсмажування, варіння, гаряче копчення та сушіння.
- Вміст жиру на білків забезпечує високу енергетичну цінність продукту.
- Термічна обробка фіксує структуру делікатесу та формує всі його характеристики до повної кулінарної готовності.
- Мінімальна втрата ваги завдяки технологічності виготовлення напівкопченої ковбаси.
СИРОКОПЧЕНА КОВБАСА — ВИБІР ГУРМАНІВ
Вибір делікатесних продуктів не обійдеться без сирокопченої ковбаси від Агротем. Ковбасні вироби холодного копчення та дозрівання протягом 30 діб, містять у собі ряд поживних цінностей для повсякденного раціону. Процес виготовлення є доволі довгим, тривала ферментація та зневоднення м'яса найвищого сорту гарантує отримання якісної сирокопченої ковбаси. Тому досягнення неперевершеного смаку — це результат довготривалого процесу та унікальних рецептур.
ВИРОБНИЦТВО СИРОКОПЧЕНИХ КОВБАС:
- Сирокопчені ковбаси не проходять процес варіння.
- Мають найбільш довгий термін зберігання завдяки особливостям виготовлення (до 9 місяців).
- Високоякісний продукт, який проходить дозрівання у кліматичних камерах з витримкою температурних режимів, рівня вологості та руху повітря.
- Структура готового продукту є щільною, смак в міру гострий та солоний, пряний післясмак копчення.
Кожна ковбаса від Агротем — це незрівнянна емоція, яка перетворить ваш сніданок, обід і навіть вечерю в особливу подію.
Читайте Також
Рецепти
12 серпня 2021Ковбаски гриль: як приготувати на мангалі
Період посиденьок на природі у розпалі цілий рік. Адже такі зустрічі роблять наше життя веселим та смачним. Кожна така подія не обходиться без запашного столу. Знаємо, що ви вже відчуваєте запах м’яса з мангала. Хто може пропустити таку можливість насолодитись стравами з мангала та відмінною компанією близьких.
Виробництво
12 серпня 2021Де купити ковбасу від Агротем оптом?
Виготовлення м’ясних делікатесів вже не один десяток років є пріоритетним напрямом для нашої компанії. Досвід та ретельна робота над кожним виробом дають найкращий результат, а саме, відмінний смак на вашому столі. Нам важливо, щоб смак та якість були на найвищому рівні, тому продукція відповідає стандартам якості.